Økt lærelyst og mestring! Prøv leksehjelp

Leksehjelp - offentlig eller privat/skreddersydd?

Sorensenfoto no PRINT 45

Offentlig leksehjelp

Ordet "leksehjelp" kan by på forvirring. På én side har du leksehjelpen som skolene tilbyr. Dette tilbudet går ut på at lærere/assistenter er tilgjengelige utover ettermiddagen, gjerne på skolen, for å hjelpe elever med leksene. Hver skole implementerer denne leksehjelpen på sin egen måte. Hva slags lokale som tilbys, inndeling i klassetrinn, tidspunkt og lignende varierer fra skole til skole.

Videre har Røde Kors et veldig godt gratistilbud i mange av de større byene og tettstedene i landet. Der får elever i mange forskjellige aldre hjelp med skolearbeidet. Ofte minner dette tilbudet veldig om skolenes eget tilbud - den eneste forskjellen er at initiativtakeren er Røde Kors.

 

Privat og skreddersydd leksehjelp

Den siste formen for leksehjelp er ikke like utbredt i Norge ennå, og det er privat/skreddersydd leksehjelp. Det er nemlig det vi i MentorNorge holder på med. Skreddersydd leksehjelp baserer seg på en-til-en undervisning, eller undervisning i mindre grupper. Undervisningen foregår gjerne i hjemmet, på et grupperom på skolen/biblioteket - eller over nettet. Hos MentorNorge jobber det inspirerende, motiverende og engasjerte toppstudenter, og det gjør ofte underverker for en sliten eller skolelei elev.

Skreddersydd leksehjelp bør ses på som et supplement til det ordinære leksehjelpstilbudet. Kanskje har man det ene faget som byr på litt ekstra utfordringer, der det er greit med enda mer fokus? Vi snakker ofte med foreldre som synes situasjonen med leksene hjemme kan bli svært krevende. Det er ikke alltid slik at to pluss to blir fire når det er mor eller far som sier det. Da er det greit å høre det fra en som er litt nærmere en selv i alder - gjerne en man ser litt opp til. En mentor.

Vi tilbyr skreddersydd leksehjelp og privatundervisning i hele landet. I tillegg organiserer vi felles leksehjelpstilbud gjennom idrettslag og andre foreninger. Les gjerne mer om våre løsninger her på hjemmesiden vår, og ikke nøl med å sende meg en epost på bjorn@mentornorge.no dersom det er noe du lurer på! 

Leksehjelp i hjemmet. En mentor hjelper en elev.

Ansatt 9 of 9

Bjørn Kristian

Daglig Leder i MentorNorge

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt