Grafisk illustration av flere tomler i været med teksten "mentor of the month"
MentorNorge
Indholdsfortegnelse Møt en mentor 16. juni 2021 Læsetid: Månedens Mentor - august

Månedens Mentor - august 2017

Vi vil gratulere Kanar som månedens Mentor i august!

Navn: Kanar Siamansour

Alder: 19 år

Studerer: Farmasi ved UiO

Kanar er månedens mentor fordi hun tar på seg mange oppdrag av svært ulike arter. Ved å utfordre seg selv på å møte elever med ulike behov viser hun god formidlingsevne og en god pedagogisk tilnærming. Hun er stadig på utkikk etter måter å forbedre seg på og bruker aktivt familiens tilbakemeldinger for å forbedre egen undervisning. Hun er positiv og gir inspirasjon både til elevene hun underviser og oss på kontoret.

Kanar fortjener tittelen «månedens mentor» fordi hun er en dreven, ivrig og positiv mentor. Hun er særlig flink til å motivere elever og får mye skryt for smittende humør og «ståpåvilje» i undervisningen. Hun utmerker seg også med sin evne til å kartlegge elevens behov og tilpasser undervisningen slik at elevene får svært rask fremgang i fagene sine.

 

Intervju med Kanar:

 

Det som motiverer meg som mentor er at jeg får skapt læringslyst og selvsikkerhet hos elevene mine. Det motiverer meg svært mye når elevene mine takker meg for alt de har klart å tilegne seg, noe jeg alltid forteller dem at de har seg selv er å takke for. Det gir meg utrolig mye glede: å se utvikling og selvsikkerhet, og å høre at elevene har nådd sine mål.

Jobben som mentor har gitt meg selvsikkerhet og innsikt, at jeg faktisk har muligheten til å gjøre en forskjell i andres liv og deres læring. Denne jobben har gitt meg en god indikasjon på at det er mulig å oppnå alt. I tillegg har jeg blitt mer tålmodig og forståelsesfull ovenfor andre. Jeg trives svært godt og får stor glede av jobben jeg gjør.

Min største suksessopplevelse hittil er da en av mine elever viste en sjokkerende selvutvikling, som virkelig gjorde inntrykk på meg. Jeg la merke til at elevens hverdag ble bedre og lysere, og eleven strålte og var blid i timene. Å se at jeg har kunnet hjelpe denne eleven såpass godt, gjør at jeg blir svært motivert til å fortsette videre.

Privatundervisning fra MentorNorge

Skreddersydd privatundervisning og leksehjelp gir gode faglige resultater. Vi gjøre hatefag til favorittfag og øker det faglige nivået. Les mer om inspirerende privatundervisning fra MentorNorge her.

Møt en mentor

Se alle

Månedens Mentor - April 2019
Vi vil gratulere Mads som månedens Mentor – April!..
Månedens mentor - Mai 2021
Vi grat­ulerer Marie Helene som måne­dens men­tor i mai 2021!..
Månedens Mentor - Mars 2021
Vi grat­ulerer Vajikaran som måne­dens men­tor i mars 2021!..
Månedens mentor - April 2021
Vi grat­ulerer Daniel som måne­dens men­tor i april 2021!..
Månedens Mentor - September 2020
Vi vil gratulere Synne Bjørnes Johnsen som månedens mentor i september..
Månedens Mentor - April 2020
Vi vil gratulere Theodor som Månedens Mentor i April 2020!..
Månedens mentor - August 2020
Vi vil gratulere Oskar som månedens mentor august 2020!..
Månedens Mentor - Mai 2019
Vi vil gratulere Lene som månedens Mentor – Mai!..
Månedens mentor - Mai 2020
Vi vil gratulere Jakob som månedens mentor mai 2020!..
Månedens Mentor - Februar 2020
Vi vil gratulere Benjamin som månedens mentor i februar 2020!..
Månedens Mentor - Oktober 2019
Vi grat­ulerer Håvard som måne­dens men­tor i oktober 2019!..
Månedens Mentor - Februar 2021
Vi grat­ulerer Maxim som måne­dens men­tor i februar 2021!..