Bli klar til skolestart! Få leksehjelp

Månedens Mentor - august

Mnds mentorm

Vi vil gratulere Kanar som månedens Mentor i august!

 

Navn: Kanar Siamansour

Alder: 19 år

Studerer: Farmasi ved UiO

Kanar er månedens mentor fordi hun tar på seg mange oppdrag av svært ulike arter. Ved å utfordre seg selv på å møte elever med ulike behov viser hun god formidlingsevne og en god pedagogisk tilnærming. Hun er stadig på utkikk etter måter å forbedre seg på og bruker aktivt familiens tilbakemeldinger for å forbedre egen undervisning. Hun er positiv og gir inspirasjon både til elevene hun underviser og oss på kontoret.

Kanar fortjener tittelen «månedens mentor» fordi hun er en dreven, ivrig og positiv mentor. Hun er særlig flink til å motivere elever og får mye skryt for smittende humør og «ståpåvilje» i undervisningen. Hun utmerker seg også med sin evne til å kartlegge elevens behov og tilpasser undervisningen slik at elevene får svært rask fremgang i fagene sine.

 

Intervju med Kanar:

 

  • Hva motiverer deg som Mentor?

Det som motiverer meg som mentor er at jeg får skapt læringslyst og selvsikkerhet hos elevene mine. Det motiverer meg svært mye når elevene mine takker meg for alt de har klart å tilegne seg, noe jeg alltid forteller dem at de har seg selv er å takke for. Det gir meg utrolig mye glede: å se utvikling og selvsikkerhet, og å høre at elevene har nådd sine mål.

  • Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jobben som mentor har gitt meg selvsikkerhet og innsikt, at jeg faktisk har muligheten til å gjøre en forskjell i andres liv og deres læring. Denne jobben har gitt meg en god indikasjon på at det er mulig å oppnå alt. I tillegg har jeg blitt mer tålmodig og forståelsesfull ovenfor andre. Jeg trives svært godt og får stor glede av jobben jeg gjør.

  • Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Min største suksessopplevelse hittil er da en av mine elever viste en sjokkerende selvutvikling, som virkelig gjorde inntrykk på meg. Jeg la merke til at elevens hverdag ble bedre og lysere, og eleven strålte og var blid i timene. Å se at jeg har kunnet hjelpe denne eleven såpass godt, gjør at jeg blir svært motivert til å fortsette videre.

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt