Vi anbefaler onlineundervisning Ofte spurt - Covid-19

Vinn 12 timer privatundervisning


Er barnet ditt den heldige vinneren av et gratis mentorforløp?

MentorNorge mener at alle barn og unge skal oppleve skoleglede. Gjennom skreddersydd undervisning har vi hjulpet over 20.000 familier ved å skape faglig forståelse, aha-opplevelser og økt selvtillit. 

Vi ønsker å hjelpe flere! Vi lodder nemlig ut et mentorforløp på 12 timer til en heldig elev, som har behov for litt ekstra motivasjon eller som ønsker å nå et karaktermål.

Hvordan vinne et gratis mentorforløp?

Vi vil følge elevens utvikling tett fra oppstart frem mot sommeren. Felles for alle våre mentorer er at de brenner for å gjøre en forskjell for barn og unge. Vi mener at alle fortjener å føle skoleglede. Derfor tilpasser mentor undervisningsmetoden spesielt til ditt barns personlige læringsstil. Med den rette undervisningsformen kan alle komme på det nivået de ønsker. Vi skreddersyr undervisningen på bakgrunn av behov og mål, og gir god oppfølging gjennom hele forløpet. Vi vil følge eleven gjennom 1 film og et intervju som vil brukes til markedsføring, hvor vi ønsker å se hvordan de faglige utfordringene blir til suksesshistorier! 

Er barnet ditt den heldige vinneren av 12 timer gratis privatundervisning?

Alt du trenger å gjøre er å sende mail til marketing@mentornorge.no med navn, telefonnummer, bosted, og hvorfor akkurat dere skal vinne et gratis mentorforløp!

NB! Vinneren trekkes i mai og blir kontaktet på mail/telefon. 

Timebruk
Timene anbefales å brukes på 1-2 fag. Det forventes at timene brukes regelmessig fra forløpets start.

Video
MentorNorge vil følge forløpet i form av intervju, og videoproduksjon. MentorNorge skal lage 1 filmer av elevens forløp som kan brukes i markedsføring.

Intervju
MentorNorge vil gjøre et skriftlig intervju med bilder som vil bli brukt i markedsføringen vår i nettaviser og på egne flater.

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.