Slik fungerer leksehjelp med en privatlærer

Phone icon

1. Behovsavklaring

Å finne rett privatlærer til dere er en oppgave vi tar på alvor. Vi lytter til deres ønsker, og sammen med en fagveileder skreddersyr vi leksehjelpen på bakgrunn av deres behov og mål. Slik sørger vi for et tilpasset privatundervisningsforløp.

Two siluets icon

2. Den rette privatlæreren

Privatundervisning er en personlig tjeneste! Vi finner derfor den rette mentor (privatlærer) til deres barn med utgangspunkt i både faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Leksehjelpsmagien kan begynne

Vi avholder en gratis kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter setter vi i gang med fast leksehjelp; hos dere, eller over nett!

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Til virksomheter

Til virksomheter

MentorNorge – Størst på privatundervisning

Med over 1.200 mentorer er MentorNorge landets største tilbyder av tilpasset privatundervisning. Dette gjør at vi kan finne en mentor som passer nettopp ditt barns behov. Våre mentorer er rekruttert blant landets dyktigste studenter, og har fått opplæring i motivasjon og formidling. De vet selv viktigheten av å utnytte sitt potensiale på skolebenken, slik at man har mulighetene åpne for videre studier.
Særlig i et kunnskapsbasert samfunn som Norge er læring den viktigste forutsetningen for å kunne bringe landet fremover.

Rabatt gjennom din bedrift

MentorNorge samarbeider med bedrifter over hele landet for å hjelpe skolelever i Norge til å bli enda flinkere. I et kunnskapsbasert samfunn som Norge er læring en av de viktigste forutsetningene for å kunne bringe landet fremover. Legg igjen ditt telefonnummer, eller ring oss i dag – så sjekker vi om din bedrift har en avtale med oss, og avtaler en gratis kartleggingstime. Etter kartleggingstimen, vil du gjennom denne rabattordningen for bedrifter få tilbud om tilpasset privatundervisning med 50 kr rabatt pr. time.

Kom i gang

Prisvinnende undervisning

Prisvinnende undervisning

  • Kvalitetssikret undervisning
  • I hjemmet eller på arbeidsplassen
  • Nøye utvalgt underviser

Vil du høre mer om privat leksehjelp?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt i løpet av 24 timer. Det er naturligvis helt uforpliktende!