Bedrift

Bli ringt opp

Våre fagrådgivere er klare til å gå
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Tjenester for bedrifter - MentorNorge som din samarbeidspartner

Oppdag hvordan MentorNorge kan bidra til din bedrifts suksess gjennom skreddersydde opplæringsprogrammer, kurs og kompetanseutvikling for ansatte. La oss hjelpe deg med å nå dine forretningsmål og skape et læringsmiljø som fremmer vekst og innovasjon.

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

MentorNorge

Størst på privatundervisning

Med over 1.200 mentorer er MentorNorge landets største tilbyder av tilpasset privatundervisning. Dette gjør at vi kan finne en mentor som passer nettopp ditt barns behov. Våre mentorer er rekruttert blant landets dyktigste studenter, og har fått opplæring i motivasjon og formidling. De vet selv viktigheten av å utnytte sitt potensiale på skolebenken, slik at man har mulighetene åpne for videre studier.

Særlig i et kunnskapsbasert samfunn som Norge er læring den viktigste forutsetningen for å kunne bringe landet fremover.

MentorNorge samarbeider med bedrifter over hele landet for å hjelpe skolelever i Norge til å bli enda flinkere. I et kunnskapsbasert samfunn som Norge er læring en av de viktigste forutsetningene for å kunne bringe landet fremover. Legg igjen ditt telefonnummer, eller ring oss i dag – så sjekker vi om din bedrift har en avtale med oss, og avtaler en gratis kartleggingstime. Etter kartleggingstimen, vil du gjennom denne rabattordningen for bedrifter få tilbud om tilpasset privatundervisning med 50 kr rabatt pr. time.