Tage 3

Tage (2.vgs) opplever suksess med onlineundervisning

Les om hvordan Tage i 2. videregående har oppnådd økt progresjon og mestring i fagene sine gjennom skreddersydd onlineundervisning med MentorNorge. Vi tilbyr fleksible og tilpassede læringsopplevelser som gir resultater og styrker elevenes selvtillit.

Norges største tilbyder Ekspertutviklet leksehjelp Skreddersydd til dine behov Mentorer over hele landet

Bli ringt opp

Så snart som mulig I ettermiddag I kveld I morgen

Åpent nå til kl 21:00 Ring 21 51 40 40

+10 års erfaring +1.000.000 afholdte undervisningstimer +70.000 familier hjulpet +5.000 mentorer i hele Norden

Da Tage begynte på videregående skole begynte han å slite litt i noen fag. Det kan være en ganske stor overgang å gå fra ungdomsskole til videregående. Da mor så at karakterene gikk nedover, begynte hun å se etter muligheter for hjelp med skolearbeidet.

"Det jeg syns har vært bra med å ha en mentor, er at du får repetere det du ikke har forstått på skolen, og du får lært det på nytt på en mer effektiv måte" - Tage (2. vgs)

Gode tilbakemeldinger på progresjonen

Familien har fått veldig gode tilbakemeldinger fra skolen på progresjonen i de fagene Tage har hatt mentor i. Han føler på mer mestring og glede over fagene. Før var det et "ikke-tema" og han ville ikke snakke om fagene. "Nå har han faktisk vært stolt når han har fått til ting, og ringer meg for å vise resultatene. Jeg er stolt over det han har fått til!" - Mor

"Jeg anbefaler virkelig MentorNorge til andre. Det er ikke kun for de som ønsker toppkarakterer, men også vis du har en elev som sliter faglig og som trenger gode nok karakterer for å føle mestring."

Prøv en gratis og uforpliktende kartleggingstime

Legg igjen ditt telefonnummer

Se Tages erfaring med privatundervisning fra MentorNorge