Privatundervisning i økonomi


Vi skreddersyr et leksehjelpsforløp ut fra deres behov

Hjelp i økonomi
Investering, finansiering og bedriftsøkonomi er blant de store økonomifag, som går på tvers av både samfunnsvitenskapelig og matematisk kunnskap. Det kan være tungt å skape overblikk over de mange økonomifaglige sammenhenger, teorier, metoder og problemstillinger. Her i MentorNorge har vi samlet et nettverk av dyktige økonomi mentorer som underviser i økonomi på alle nivåer og i alle emner.

Mentorene våre kan for eksempel hjelpe til med:

  • Etterspørsel
  • Finansielle markeder
  • Økonomisk teori og metode

Våre mentorer har selv toppkarakter i økonomifagene, er dyktige formidlere og opptatt av å gjøre en forskjell. Det er også vår erfaring at en-til-en undervisning skaper et trygt miljø og en unik mulighet til å målrette undervisningen til elevens behov. Slik maksimerer vi læringen.

Kontakt oss
Ring oss på 21 51 40 40 – våre fagveiledere er klare til å hjelpe dere. Fagveilederen identifiserer dine behov, slik at vi kan finne akkurat den rette mentor til dere – plutselig er økonomi det morsomste faget på skolen!

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste år har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Map2

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt