DSC07887

Bli ringt opp

Våre fagrådgivere er klare til å gå
en uforpliktende prat om dine behov

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Privatundervisning i musikk

Vi skreddersyr et forløp i musikk til dere

Åpent nå til kl 21:00.
Bli kontaktet eller ring på tlf: 21 51 40 40

Bli kontaktet

Så snart som mulig I ettermiddag I aften I morgen

Privatundervisning i musikk

Vi skreddersyr et forløp til dere

Hjelp til musikk
Musikk er både et teoretisk og praktisk fag, og er langt mer enn bare ukulele- og blokkfløytespill. Musikkteori, musikkhistorie og notelære er bare eksempler på de delene av musikken som krever fokus, øvelse og praktikk før de sitter i ryggraden. I MentorNorge har vi samlet et nettverk av dyktige musikkmentorer som kan undervise i musikk på alle nivåer og i alle emner.

Mentorene våre kan for eksempel hjelpe til med:

  • Musikklære
  • Hørelære
  • Musikkteori

Våre mentorer har selv toppkarakter i musikk, er dyktige formidlere og opptatt av å gjøre en forskjell. Det er også vår erfaring at en-til-en undervisning skaper et trygt miljø og en unik mulighet til å målrette undervisningen til elevens behov. Slik maksimerer vi læringen.

Kontakt oss
Ring oss på 21 51 40 40 – våre fagveiledere er klare til å hjelpe dere. Fagveilederen identifiserer dine behov, slik at vi kan finne akkurat den rette mentor til dere.

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i musikk

Hvor mye koster privatundervisning i musikk?

Privatundervisning i musikk koster fra kroner 559 per undervisningstime. Du kan lese mer om våre timepakker på pris-siden vår.

På hvilket nivå kan jeg få musikkundervisning?

Du kan få privatundervisning i musikk på alle nivå. Våre elever får hjelp helt ned i første klasse på barneskolen, til tredje klasse på videregående. Vi har også hjulpet elever på høyskolen.

Hvorfor velge privatundervisning i musikk?

Du kan med privatundervisning i musikk raskt tette de faglige hullene du har i faget. Mentor skreddersyr undervisningen etter din personlige læringsstil og behov. Dette er den lille forskjellen som gir store resultater.

Kan jeg få onlineundervisning i musikk?

Ja, du kan ha én-til-én undervisning i musikk online. Undervisningen foregår på vår onlineplattform, der dere kan dele skjerm, se hverandre, snakke og skrive til hverandre.