Shutterstock 1512779555 Shutterstock 1512779555

Privatundervisning i Drammen

Skreddersydd undervisning
Én-til-én undervisning
Dyktige privatlærere
Motiverende leksehjelp
Økt lærelyst og mestring

Vi anbefaler onlineundervisning Ofte spurt - Covid-19

Privatundervisning i Drammen


Våre mentorer i Drammen og omegn er klar for å hjelpe ditt barn

Sliter barnet ditt med ett eller flere fag? Eller er det vanskelig å finne motivasjonen for i det hele tatt å lære? MentorNorge har en rekke dyktige mentorer i Drammen som kan være til stor hjelp. Mentor skreddersyr et undervisningsforløp etter ditt barns behov og personlige læringsstil. Vår erfaring er at ung-til-ung relasjonen mellom elev og mentor er verdifull og skaper et trygt læringsrom, hvor det er plass til både feil og suksess.

Felles for alle våre mentorer er at de brenner for å gjøre en forskjell for barn og unges skolegang. Vi mener at alle fortjener å føle skoleglede. Vår ambisjon er å finne den helt rette mentoren til dere. For å finne den perfekte matchen søker vi etter noen som passer geografisk og faglig, men også personlighetsmessig og at de kan dele interesser. En mentor er ikke bare en privatlærer, men mest av alt et forbilde og en rollemodell. 

Skreddersydd én-til-én undervisning


Motiverende og inspirerende leksehjelp

Privatundervisningen fra MentorNorge er et én-til-én konsept, men også et ung-til-ung undervisning. Vår erfaring er at barn som har faglige utfordringer har stor glede av å speile seg i et annet ungt menneske. Identifikasjon gir en ro til eleven og er nøkkelen til videre motivasjon. 

Ditt barn skal kunne identifisere seg med sin mentor og bli inspirert av mentors egen lyst til å lære.

Derfor er alle våre mentorer selv elever og sitter daglig på skolebenken på et universitet eller en høyskole.

Fagveiledning og løpende oppfølging


En personlig fagveileder følger dere opp under forløpet

Når dere først kontakter MentorNorge vil deres henvendelse bli tatt i mot av en av våre hyggelige fagveiledere. Deretter blir dere tilknyttet en personlig fagveileder som vil gjøre søket etter den perfekte mentoren for dere. Fagveilederen vil følge forløpet deres løpende slik at vi er sikre på at alt går som det skal og at dere får den leksehjelpen dere ønsker. Fagveilederen vil alltid være tilgjengelig for å besvare spørsmål dere har, både om leksehjelpen fra MentorNorge og om mentoren. 

Våre fagveiledere er godt kjent i Drammen og omegn. De kan dermed veilede dere i lokalområdet dersom dere ønsker undervisning på et bibliotek eller en aktiv utendørsundervisning. Mentoren deres vil også naturligvis være kjent i området og ha en rekke idéer til lærerike aktiviteter å gjøre i nærområdet. Det er sentralt for å gi dere god skreddersydd undervisning.

Ofte stilte spørsmål om privatundervisning i Drammen

Hva koster privatundervisning i Drammen?

På hvilke nivå tilbyr dere privatundervisning i Drammen?

Kan jeg få privatundervisning online i Drammen?

Hvorfor velge privatundervisning i Drammen?

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.