duloxetine 20 mg efectos secundarios doxycycline 100mg how many times a day bupropion sr 150 mg once a day ativan side effects hot flashes ativan side effects depression ativan ativan ativan

Slik fungerer leksehjelp med en privatlærer

Phone icon

1. Behovsavklaring

Å finne rett privatlærer til dere er en oppgave vi tar på alvor. Vi lytter til deres ønsker, og sammen med en fagveileder skreddersyr vi leksehjelpen på bakgrunn av deres behov og mål. Slik sørger vi for et tilpasset privatundervisningsforløp.

Two siluets icon

2. Den rette privatlæreren

Privatundervisning er en personlig tjeneste! Vi finner derfor den rette mentor (privatlærer) til deres barn med utgangspunkt i både faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Leksehjelpsmagien kan begynne

Vi avholder en gratis kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter setter vi i gang med fast leksehjelp; hos dere, eller over nett!

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Privatlærer fra MentorNorge

Omtalt i:
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo

MentorNorge er Norges største tilbyder av kvalitetssikrede og og skreddersydde privatlærere. Vi har over 1000 privatlærere i hele landet. Dette gjør at vi kan finne en privatlærer som passer nøyaktig ditt barns behov.

Vil du høre mer om privatlærer fra MentorNorge?

Legg igjen ditt telefonnummer nedenfor, så blir du snart kontaktet av en av våre hyggelige fagveiledere.

 

Kartleggingstime

Ved å ringe til oss eller legge igjen kontaktinformasjon på våre hjemmesider vil du få snakke med en av våre dyktige fagveiledere. Målet med denne samtalen er å kartlegge elevens behov slik at fagveilederen kan gå i gang med å finne en passende mentor. For at du skal være helt trygg på at det er en god match mellom mentor og elev, tilbyr vi en kartleggingstime. Denne kartleggingstimene betaler dere ingenting for!

  • Den første delen av timen tar for seg ambisjoner og forventninger til undervisningen, samt elevens faglige styrker og svakheter.
  • Den andre delen vil bestå av en kort undervisningsøkt i et tema eleven velger.

Hensikten med dette er å sikre seg at mentoren når frem til eleven, slik at forutsetningene ligger til rette for størst mulig læringsutbytte.

Priser

Våre fagveiledere hjelper deg med å skreddersy en pakke tilpasset deres ønsker og behov. Normalprisen er 695,- per time, men ved bestilling av større timepakker kan vi tilby priser helt ned i 415,-/time. Husk at inntil tre elever kan være med på undervisningen uten ekstra kostnad – slik kan man få privatundervisning og leksehjelp av en privatlærer, til under 140 kr i timen!

Vil du gjerne høre litt mer? – Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt nederst på denne siden, så tar en av våre hygglige fagveiledere kontakt med deg.

Privatlærer i alle fag

Vi tilbyr privatlærere i alle fag fra barneskolenivå og helt opp til og med videregående skole.

Privatlærer i matematikk

Privatlærer i Engelsk

Privatlærer i norsk

Privatlære i hele landet!

Vi har privatlærere i alle store byer og mange andre områder og tettsteder. Vi tilbyr også undervisning over nett, uansett hvor dere bor!

Privatlærer i Oslo

Privatlærer i Bergen

Privatlærer i Trondheim

Privatlærer i Stavanger

Privatlærer i Tromsø

Privatlærer i Kristiansand

 

Vil du høre mer om privat leksehjelp?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt i løpet av 24 timer. Det er naturligvis helt uforpliktende!