Bedrift Bedrift

Til Bedrifter

Logo7
Logo1
Logo2
Logo4
Logo5
Logo6

Tett de faglige hullene! Gratis kartleggingstime

MentorNorge


Størst på privatundervisning

Med over 1.200 mentorer er MentorNorge landets største tilbyder av tilpasset privatundervisning. Dette gjør at vi kan finne en mentor som passer nettopp ditt barns behov. Våre mentorer er rekruttert blant landets dyktigste studenter, og har fått opplæring i motivasjon og formidling. De vet selv viktigheten av å utnytte sitt potensiale på skolebenken, slik at man har mulighetene åpne for videre studier.
Særlig i et kunnskapsbasert samfunn som Norge er læring den viktigste forutsetningen for å kunne bringe landet fremover.

MentorNorge samarbeider med bedrifter over hele landet for å hjelpe skolelever i Norge til å bli enda flinkere. I et kunnskapsbasert samfunn som Norge er læring en av de viktigste forutsetningene for å kunne bringe landet fremover. Legg igjen ditt telefonnummer, eller ring oss i dag – så sjekker vi om din bedrift har en avtale med oss, og avtaler en gratis kartleggingstime. Etter kartleggingstimen, vil du gjennom denne rabattordningen for bedrifter få tilbud om tilpasset privatundervisning med 50 kr rabatt pr. time.

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

Stengt