Slik fungerer leksehjelp med en privatlærer

Phone icon

1. Behovsavklaring

Å finne rett privatlærer til dere er en oppgave vi tar på alvor. Vi lytter til deres ønsker, og sammen med en fagveileder skreddersyr vi leksehjelpen på bakgrunn av deres behov og mål. Slik sørger vi for et tilpasset privatundervisningsforløp.

Two siluets icon

2. Den rette privatlæreren

Privatundervisning er en personlig tjeneste! Vi finner derfor den rette mentor (privatlærer) til deres barn med utgangspunkt i både faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Leksehjelpsmagien kan begynne

Vi avholder en gratis kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter setter vi i gang med fast leksehjelp; hos dere, eller over nett!

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Snowboardkjøreren Emma Bakke

Klikk på knappen nedenfor for å høre mer om privat leksehjelp, og få en gratis kartleggingstime.

Kjetil, far til Emma, forteller at datterens selvtillit når det kommer til skolen har blitt mye større. Hun så at karakterene ble bedre etter at vi startet med mentor fra MentorNorge.

“Da vi begynte med matteundervisning her hjemme, så vi at det fort ble overført til andre fag. Hun ble veldig inspirert.”

Emma var nominert som årets snowboardgjennombrudd i 2018, hvor hun kom på 3 plass.
“Å stå på snowboard betyr veldig mye for meg. Jeg har fått mange venner gjennom snowboard. Å komme opp i bakken, og kjøre med de jeg liker best å være sammen med – det er min type glede.” Når Emma er ute på reiser, får hun med seg mye lekser for å kompensere med det hun går glipp av på skolen. Det å ha en mentor gjør at Emma har tid til å gjøre leksene før hun reiser på tur, og dermed har hun mer tid til å kjøre snowboard og være sammen med de andre.

“Jeg lærer mye mer av å ha en mentor.”

“Jeg føler meg mye tryggere i matte. Det er det faget jeg har mentor i nå. Det at jeg har forbedret meg, gjør at jeg syns matte er mye morsommere. Jeg lærer mye mer av å ha en mentor.”

Mentor Helene forteller at det har vært positivt å ha timer alene med Emma. Det at man kan snakke med én elev om gangen er det som er fordelen med å ha en mentor fra MentorNorge.”Vi har fått en veldig god kontakt. Vi gjør mye forskjellig sammen, og jobber med oppgaver. Hun kan spørre meg om spørsmål dersom hun lurer på noe, noe som er lettere fordi det bare er hun og meg som jobber sammen.”

 

 

Comments

comments

Vi er omtalt i:
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo

Vil du høre mer?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt i løpet av 24 timer. Det er naturligvis helt uforpliktende!