Slik fungerer leksehjelp med en privatlærer

Phone icon

1. Behovsavklaring

Å finne rett privatlærer til dere er en oppgave vi tar på alvor. Vi lytter til deres ønsker, og sammen med en fagveileder skreddersyr vi leksehjelpen på bakgrunn av deres behov og mål. Slik sørger vi for et tilpasset privatundervisningsforløp.

Two siluets icon

2. Den rette privatlæreren

Privatundervisning er en personlig tjeneste! Vi finner derfor den rette mentor (privatlærer) til deres barn med utgangspunkt i både faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Leksehjelpsmagien kan begynne

Vi avholder en gratis kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter setter vi i gang med fast leksehjelp; hos dere, eller over nett!

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Lise (15) har leksehjelp på Skype!

Klikk på knappen nedenfor for å høre mer om privat leksehjelp, og få en gratis kartleggingstime.

Lise har fått undervisning gjennom MentorNorge i et halvt år. Én dag i uken får hun og broren hjelp med leksene sine av mentor. Undervisningen foregår over nett. Slik får Lise og broren leksehjelp – rett hjem i sin egen stue, trygge omgivelser.

Ole, far til Lise, syns det har vært veldig fint å ha en mentor. Barna får både strukturert skolearbeidet sitt og får leksehjelp av en som er litt nærmere dem selv i alder. 2+2 blir jo ikke nødvendigvis 4 når det er mamma eller pappa som sier det! Hos MentorNorge er mentorene (privatlærerne) studenter, og snakker barnas/ungdommens språk. Mentorene hos MentorNorge forsøker alltid å nærme seg faget og bygge opp undervisningsøkten for å tilpasse undervisningen og møte eleven der den er!

“Det er nok lettere å ha noen andre til å hjelpe oss enn foreldrene” – Far

“Barna får et tillegg til den vanlige undervisningen og det er lettere å få gjort leksene. Å ha en mentor sørger for at de får litt ekstra for å prestere godt på skolen, uten det store presset; for det er litt glede i det også!”

Lise er fornøyd med Skypeundervisning

Lise syns det er enklere å gjøre skolearbeidet utenfor skolen med en mentor. Læreren snakker til en hel forsamling, mens mentoren snakker bare til deg. Da blir innholdet tilpasset deg som enkeltperson, og det blir lettere å forstå det man ikke forstod på skolen. Det har hjulpet henne å bli bedre i de fagene hun har utfordringer i. Lise ønsker å komme inn på en spesifikk skole og ønsker derfor å øke karaktersnittet sitt. Med en mentor blir leksene alltid gjort, fordi man har en avtale med en person man ikke omgås med i hverdagen. Leksearbeidet blir mer seriøst og det er lettere å spør om hjelp.

Comments

comments

Vi er omtalt i:
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo

Vil du høre mer?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt i løpet av 24 timer. Det er naturligvis helt uforpliktende!