Slik fungerer leksehjelp med en privatlærer

Phone icon

1. Behovsavklaring

Å finne rett privatlærer til dere er en oppgave vi tar på alvor. Vi lytter til deres ønsker, og sammen med en fagveileder skreddersyr vi leksehjelpen på bakgrunn av deres behov og mål. Slik sørger vi for et tilpasset privatundervisningsforløp.

Two siluets icon

2. Den rette privatlæreren

Privatundervisning er en personlig tjeneste! Vi finner derfor den rette mentor (privatlærer) til deres barn med utgangspunkt i både faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Leksehjelpsmagien kan begynne

Vi avholder en gratis kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter setter vi i gang med fast leksehjelp; hos dere, eller over nett!

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Caroline (9.klasse) får leksehjelp i hjemmet

Klikk på knappen nedenfor for å høre mer om privat leksehjelp, og få en gratis kartleggingstime.

Mor forteller at familien begynte med mentor fordi de litt for sent fant ut at Caroline hadde en sykdom på øynene sine. Det gjorde at hun hang litt etter både i leseforståelse, engelsk og matematikk da man så at oppgavene hadde mer tekst.

“Vi har sett en forandring i Caroline etter at vi begynte med mentor. Hun gleder seg til hver gang mentor kommer for å hjelpe henne – noen som ikke er en forelder, og som hun ikke blir lei.”

Caroline syns det er bra å ha en mentor fordi man kan få litt ekstra hjelp hjemme dersom man sliter i forskjellige fag på skolen.

“Det å være mentor handler også om å være et slags forbilde og en venn mer en noe annet. Det er veldig fint å kunne hjelpe de man er veldig glad i. Caroline har jeg blitt veldig god venn med, og da er det veldig fint å se henne gjøre det bedre på skolen og bli mer trygg på seg selv og fagene.” sier Lennja

Mor syns at Caroline har blitt mye bedre i fagene hun har hatt mentor i, og mener at hun har blitt mer iherdig med å lese. Fra å være i en dårlig spiral, til en positiv utvikling og et positivt engasjement fra hennes side.

“Fra å tro at hun var veldig dårlig på skolen – til å tenke at hvis hun jobber litt ekstra så får hun til det som alle andre får til.”

“Det er ikke læreren som kommer, men det er den gode personen som skaper det fine for henne i hverdagen.” – Mor

Comments

comments

Vi er omtalt i:
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo

Vil du høre mer?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt i løpet av 24 timer. Det er naturligvis helt uforpliktende!