Slik fungerer leksehjelp med en privatlærer

Phone icon

1. Behovsavklaring

Å finne rett privatlærer til dere er en oppgave vi tar på alvor. Vi lytter til deres ønsker, og sammen med en fagveileder skreddersyr vi leksehjelpen på bakgrunn av deres behov og mål. Slik sørger vi for et tilpasset privatundervisningsforløp.

Two siluets icon

2. Den rette privatlæreren

Privatundervisning er en personlig tjeneste! Vi finner derfor den rette mentor (privatlærer) til deres barn med utgangspunkt i både faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Leksehjelpsmagien kan begynne

Vi avholder en gratis kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter setter vi i gang med fast leksehjelp; hos dere, eller over nett!

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Engelsk Sommerskole – med engelsk lærer!

Omtalt i:
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo

Språk læres aller best ved å snakke, skrive og “leve” språket!

Å lære engelsk fra en ekte engelsk lærer, som bruker språket hver dag, er kanskje den aller beste måten å lære engelsk på. I samarbeid med English in Action, som har mer enn 20 års erfaring med engelskkurs for elever i alle aldre over hele verden, lanserer MentorNorge nå engelsk sommerskole, sommeren 2019! Kursene avholdes sentralt i Oslo av erfarne, engelske lærere – og det er alltid norsktalende assistenter tilgjengelig i lokalene.

Sommerskolen hos MentorNorge og English in Action 2019 er tilpasset elever fra 5. til 10. trinn. Engelskkursene styrker elevenes engelskferdigheter på en levende og praktisk måte. Å lære språk gjøres aller best når man bruker språket – og hva er vel da bedre enn å snakke og skrive engelsk med og støttet av en lærer som selv har det som morsmål?


Både i starten og slutten av sommerferien

English in Action arrangeres i to omganger – nær starten av sommerferien, og på slutten. Man kan velge blant 2 ulike uker; uke 27 og 33. Man kan selvsagt delta på begge, dersom ønskelig. Undervisning mandag-fredag, fra kl. 9-15. Elevene kan være på skolen mellom 8-16. Det legges opp til noe undervisning utendørs, hvis været tillater det. Ta med mat og drikke.

Vi tilbyr for elever på 5.-7. trinn og elever  på 8.-10. trinn. I begge kursene jobber man mot et sluttprodukt som skal ferdigstilles i løpet av uken – for eksempel en plakat eller en brosjyre – og et show/presentasjon som settes opp på slutten av uken, til glede for foreldre, lærere og venner! 

5.-7. klasse – en uke med fordypning!

Kan du lære deg å fortelle en levende og spennende historie på flere måter? Vet du hvordan du kan overbevise andre på engelsk? Klarer du å løse London-mysteriet? På kurset for 5.-7. klasse lærer barna om varierte, spennende, utfordrende og viktige temaer – på engelsk. Hele uken jobbes det også med å forberede et spennende show som fremføres for lærer, foreldre og venner på slutten av uken!

8.-10. klasse – tilspisset, inspirerende undervisning som forbereder deg på fremtiden!

Vil du lære om virkemidlene bak det som gjør at nyhetsartikler overbeviser og manipulerer? Hvordan svarer man på en formell eller uformell henvendelse? Hvilke ord er det bra å kunne for å bygge opp et “work-related vocabulary”? Ønsker du å styrke og øve opp diskusjons-, og kommunikasjonsferdighetene dine? Dette er bare et lite utvalg av hva kurset for elever på 8.-10. trinn byr på. Parallelt jobbes det med forberedelser til en presentasjon til glede for foresatte, venner og lærere, mot slutten av uken.

“Excellent work, dedicated teachers, delighted students. Happy but sad that the week was coming to an end.”

Fornøyd mor

Lær engelsk som du kan bruke!

Verden er mindre enn noen gang, og i et stadig mer internasjonalt kultur- og arbeidsliv, må man regne med å møte på mennesker som snakker mange forskjellige språk. For de aller fleste er engelsk det viktigste fremmedspråket man lærer i løpet av skolegangen. På English in Action-kurset får du kursing i engelsk du kan bruke senere i livet – av lærere som selv har engelsk som morsmål – i tillegg lærer du masse om britisk kultur!

  • Bli bedre i engelsk!
  • Engelsk sommerskole.
  • Lærere fra England.
  • Nivå: 5.-10. trinn.
  • Adresse: Sentralt i Oslo – Nedre Vollgate 8
  • Når: uke 27 og 33. Delta på én eller begge uker!

PRIS:

4995,- per elev per uke

PÅMELDING: ENGELSK SOMMERSKOLE 2019

Vil du høre mer om privat leksehjelp?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt i løpet av 24 timer. Det er naturligvis helt uforpliktende!