Vi anbefaler onlineundervisning Ofte spurt - Covid-19

Ekstraundervisning i hjemmet


Vi skreddersyr et forløp til deres behov

MentorNorge tilbyr ekstraundervisning i alle fag og på alle nivå. Vi hjelper elever fra 1.klasse på barneskolen til studenter på høyskolen. Ved å ha undervisning i trygge rammer hjemme eller over nett, får ditt barn det beste ut av forutsetningene å lære i en trygg atmosfære. Skreddersydd ekstraundervisning gir økt lærelyst og selvtillit til ditt barn. Våre mentorer vil gjør lekser morsomt og gøy å gå på skole!

Vi gjør vårt beste for å finne den perfekte mentoren til deres barn. Våre flinke fagveiledere håndplukker og matcher mentor på grunnlag av geografi, interesser, læringsstil og personlighet. Mentor skal selvfølgelig matche elevens faglige behov, men vi etterstreber å finne en match som kan være mer enn bare en underviser. Vi mener at alle barn og unge fortjener å føle skoleglede.

Prøv en gratis kartleggingstime


Økt lærelyst på kort tid

Fyll inn skjemaet og bli ringt opp av en hyggelig og dyktig fagveileder for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere med ekstraundervisning til deres barn. Første time er gratis og uforpliktende.

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.