Månedens Mentor - september

Vi vil gratulere Emma som månedens Mentor i september!

 

Navn: Emma Hagevang

Alder: 28

Studerer: Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU)

Emma er månedens mentor fordi hun er en veldig dyktig mentor. Hun er enkel å forholde seg til, hyggelig, ryddig og veldig ordentlig. Man kan stole på at hun gjør det hun skal til enhver tid. Hun har tatt på seg mange oppdrag og fulgt opp alle familiene sine godt.

Emma fortjener tittelen «månedens mentor» fordi hun er god til å forklare på en forståelig måte og til å skape trygghet for elevene sine. Emma er engasjert, engasjerende og vi opplever henne veldig moden og reflektert. Tommel opp for Emma!


Intervju med Emma: 

  • Hva motiverer deg som Mentor?

Å undervise er utfordrende, aldri kjedelig og veldig givende. Hver undervisningsøkt er annerledes fra den forrige. Det er noe magisk med det øyeblikket hvor du ser at det har gått opp et lys for eleven.

  • Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jeg startet som Mentor fordi jeg hadde bestemt meg for å bli lærer og ønsket erfaring med undervisning. Så langt har erfaringen overgått forventningene og gitt masse mersmak så jeg er (heldigvis!) enda mer sikker enn da jeg startet på at det var riktig valg.

  • Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Jeg har vært veldig heldig og hatt mange flotte elever som virkelig har stått på og fått til mye, så det er vanskelig å plukke ut en opplevelse. Generelt sett vil jeg si at det er de gangene hvor jeg har klart ikke bare å lære bort stoffet, men også vekket nysgjerrighet og interesse for faget som jeg er mest fornøyd med.

Privatundervisning fra MentorNorge

Alle lærer forskjellig. Vi tar derfor utgangspunkt i ditt barns behov og personlige læringsstil, når vi leter etter den perfekte privatunderviseren for dere. Les mer om skreddersydd privatundervisning her.

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge