Økt lærelyst og mestring! Prøv en time gratis

Månedens Mentor - september

Mnds mentorm

Vi vil gratulere Emma som månedens Mentor i september!

 

Navn: Emma Hagevang

Alder: 28

Studerer: Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU)

Emma er månedens mentor fordi hun er en veldig dyktig mentor. Hun er enkel å forholde seg til, hyggelig, ryddig og veldig ordentlig. Man kan stole på at hun gjør det hun skal til enhver tid. Hun har tatt på seg mange oppdrag og fulgt opp alle familiene sine godt.

Emma fortjener tittelen «månedens mentor» fordi hun er god til å forklare på en forståelig måte og til å skape trygghet for elevene sine. Emma er engasjert, engasjerende og vi opplever henne veldig moden og reflektert. Tommel opp for Emma!


Intervju med Emma: 

  • Hva motiverer deg som Mentor?

Å undervise er utfordrende, aldri kjedelig og veldig givende. Hver undervisningsøkt er annerledes fra den forrige. Det er noe magisk med det øyeblikket hvor du ser at det har gått opp et lys for eleven.

  • Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jeg startet som Mentor fordi jeg hadde bestemt meg for å bli lærer og ønsket erfaring med undervisning. Så langt har erfaringen overgått forventningene og gitt masse mersmak så jeg er (heldigvis!) enda mer sikker enn da jeg startet på at det var riktig valg.

  • Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Jeg har vært veldig heldig og hatt mange flotte elever som virkelig har stått på og fått til mye, så det er vanskelig å plukke ut en opplevelse. Generelt sett vil jeg si at det er de gangene hvor jeg har klart ikke bare å lære bort stoffet, men også vekket nysgjerrighet og interesse for faget som jeg er mest fornøyd med.

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt