Månedens Mentor - oktober

Vi vil gratulere Johnny som månedens Mentor i oktober!

 

Navn: Johnny André Akerholt

Alder: 23

Bosted: Sandefjord

Johnny er månedens mentor fordi han stiller opp, er til å stole på og får til utrolig mange ting på en gang. Han er en allsidig mentor som sjonglerer med mange baller i luften på en gang. Vi setter pris på at han både gjør gode fjernundervisnings mentoroppdrag, bidrar med innlegg til kunnskapsbanken, blogger for oss og så har han til og med MentorNorge logo på mailen sin.

Vi er glade for at du er mentor hos oss! Hurra for deg Johnny!

Intervju med Johnny:

 

  • Hva motiverer deg som Mentor?

Det er en enorm motivasjon å få positive tilbakemeldinger fra både elever og deres foreldre. Det betyr at man som mentor har tatt de riktige beslutningene, og på den måten gjort en forskjell. Dette kan være en forskjell som ikke bare gjør at eleven styrker sitt faglige grunnlag, men samtidig også styrker egen mestringsevne og motivasjon – noe som vil kunne hjelpe eleven både på og utenfor skolen.

 

  • Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Når man jobber som mentor, vil man fort lære at tilpasningsdyktighet er en viktig faktor for å lykkes. I en jobb som denne, møter man hver uke på ulike elever med ulike utgangspunkt og utfordringer. I den forbindelse gjelder det å lære eleven å kjenne, og på den måte utarbeide og strukturere et opplegg som gir god uttelling for nettopp denne eleven.

 

  • Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Det er lett å tenke at det viktigste jeg bidrar med, er å hjelpe elever som har null motivasjon, og samtidig står i fare for å stryke i fag. Det er faktisk det viktigste jeg gjør – blant annet. For det viktigste jeg gjør er også å hjelpe en gjennomsnittlig elev med å strekke seg mot toppkarakterene. Samtidig er det å skape trygge rammer og et godt læringsmiljø noe av det viktigste jeg gjør. Med andre ord er det like viktig å hjelpe en motivert firer-elev med å nå femmeren, som det å hjelpe en umotivert toer-elev med å hente nok motivasjon til å kunne strekke seg helt opp til fireren. Jeg opplever derfor størst suksess når jeg kan hjelpe familien med den konkrete utfordringen som akkurat deres barn står overfor.

Privatundervisning fra MentorNorge

Med skreddersydd privatundervisning er dere sikret god og inspirerende undervisning med en engasjert mentor som tilpasser undervisningen etter ditt barns behov og læringsstil. Les mer om privatundervisning fra MentorNorge

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Skriv dig op og få de nyeste blogindlæg på mail. I den første mail du får, kan du vælge de emner, som interesserer lige netop dig.