Månedens Mentor - november

Vi vil gratulere Torjus som månedens Mentor - november!

 

Navn: Torjus Bern Hansen

Alder: 21

Bosted: Sandefjord

Studerer: Produksjon og produktutvikling ved NTNU Trondheim

Torjus er månedens mentor fordi han er ivrig, pålitelig og genuint interessert! Torjus stiller opp og er et ekte JA-menneske! Han har vært ansatt hos oss siden august i år, men likevel underviser han 8 (!!) elever ved siden av studier! Da er man god på planlegging og å være et velorganisert menneske. Han tar seg veldig godt av elevene sine, og får mange gode tilbakemeldinger. Vi blir inspirerte av deg, Torjus, og vi er takknemlige for at du er mentor hos oss! Hurra for deg!


Intervju med Torjus 

  • Hva motiverer deg som Mentor?

Jeg syns det er motiverende å se at jeg kan vekke læringsglede hos elever, og at jeg kan bidra til at de opplever økt mestring i fagene sine.

 

  • Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jeg har fått mer glede av å lære bort, og å få bruke kunnskapen min til å hjelpe andre. Jeg har også fått en jobb jeg trives godt med i hverdagen.

 

  • Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Jeg har hatt en elev som var spesielt demotivert, og som slet på skolen. Etter å ha jobbet sammen en stund er eleven nå veldig motivert for å gjøre skolearbeid, og har hevet seg betraktelig faglig også. Det er veldig motiverende for meg som mentor - å kunne se at jeg virkelig utgjør en forskjell!

Privatundervisning fra MentorNorge

Vi brenner for å gjøre en forskjell i barn og unges skolegang. Vi er landets største privatundervisningstilbyder med over 1.200 mentorer spredt over hele landet. Vi brenner for å skape lærelyst og mestring. Les mer om motiverende privatundervisning med en mentor fra MentorNorge her.

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge