Månedens Mentor - Mai

Navn: Julia Agate

Alder: 23

Bosted: Oslo

Studerer: Rettsvitenskap

Julia fortjener tittelen «månedens Mentor mai» blant annet fordi hun tar på seg masse oppdrag. Hun takker ja både til quick fix og oppdrag i mange forskjellige fag. Julia er ryddig og klar i kommunikasjonen sin. I tillegg er hun allsidig og god til å tillpasse seg elevene sine, og er ikke redd for å ta en utfordring når familiene er litt spenstige i sine forventninger.

Månedens Mentor gjør en megajobb! Fortsett å være awesome, Julia!

Intervju med Julia:

Hva motiverer deg som Mentor?

Jeg syntes det er utrolig givende å hjelpe elevene med å nå sine akademiske mål. Det jeg syntes er særlig spennende er å kartlegge elevens stryker, svakheter og behov, og deretter, i samarbeid med eleven, legge en plan for hvordan vi kan bruke denne informasjonen til å nå elevens mål på den beste, grundigste og mest effektive måten. Alle lærer på forskjellige måter, det som motiverer meg mest som Mentor er å avdekke hvilken metode som er den optimale for den enkelte elev, for på denne måten å gi særlig elever som har mistet litt troen på seg selv, selvtilliten tilbake.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jeg er blitt mye mer oppmerksom på andres behov, og forsøker alltid å finne løsninger på deres problemer. Jeg er også blitt mye mer strukturert i min egen hverdag, noe jeg syntes er svært positivt.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Helt siden første gang en av elevene mine opplevde det definerende a-ha øyeblikket, hvor man kunne se at de faglige brikkene falt på plass for eleven, har målet mitt vært å sørge for at alle elevene mine får i det minste én slik opplevelse. Når det skjer anser jeg oppdraget en suksess.

Privatundervisning fra MentorNorge

MentorNorge er landets største tilbyder av skreddersydd privatundervisning. Vi hjelper barn og unge med å gjenfinne skolegleden og øker lærelysten. Du kan lese mer om hvordan privatundervisning med en mentor kan hjelpe dere her.

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Skriv dig op og få de nyeste blogindlæg på mail. I den første mail du får, kan du vælge de emner, som interesserer lige netop dig.