Tett de faglige hullene! Gratis kartleggingstime

Månedens Mentor - desember

Mnds mentorm

Vi vil gratulere Bhanu som månedens Mentor – desember!

 

Navn: Bhanu Kaushal

Alder: 27

Bosted: Trondheim

Studerer: Praktisk pedagogikk

Bhanu er månedens mentor fordi hun er ryddig og utrolig god til å planlegge. Vi på kontoret setter stor pris på hvor god hun er til å holde oss oppdaterte underveis i prosessen. Bhanu er en flink og ivrig mentor. Hun gjennomfører masse skype undervisning, og har før jul tatt på seg mange quick fix oppdrag. Vi får i tillegg stadig tilbakemeldinger om at hun er svært fleksibel når det kommer til elevene og familiene sine. Hurra for deg, Bhanu!

Intervju med Bhanu:

 

  • Hva motiverer deg som Mentor?

Elevene selv og deres potensiale er veldig motiverende, i tillegg til den relevante praksisen arbeidet gir for min egen del, med tanke på at jeg skal bli lærer. Min erfaring er at elever har en tendens til å undervurdere seg selv, spesielt hvis de har opplevd lite mestring i et fag. Dermed er det motiverende å se fremgangen deres og den lærelysten og mestringsfølelsen den fører til!

  • Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jobben har først og fremst gjort meg i stand til å gjenkjenne tegn på frustrasjon og identifisere atferd som utløses av å være demotivert og ha lav selvfølelse i et fag. Jobben har også gitt meg mange gode verktøy, erfaringer, tips og triks som er nyttige i undervisningssammenheng.

  • Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Eleven som jeg har hatt mitt lengste undervisningsforløpet med, fikk jeg både en veldig god relasjon med, i tillegg til at den faglige fremgangen var mye høyere enn forventet. Hun gikk opp to karakterer i faget, og ble i tillegg mye mer interessert i fagområdet. Både den gode relasjonen og den faglige prestasjonen opplevde jeg som en stor suksess!

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.

Nordens største privatundervisningstilbyder

MentorNorge er Norges største og eneste landsdekkende privatundervisningsbedrift. De siste årene har våre over 1000 mentorer (privatlærere) gjort en forskjell hos over 10.000 elever i hele Norge. Vi dekker hele landet, fysisk og over nett, og har helt sikkert også en mentor til dere. 

Norway

Åpningstider

Mandag-torsdag

9:00 - 20:00

Fredag

9:00 - 16:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

Stengt