Månedens Mentor - desember

Vi vil gratulere Bhanu som månedens Mentor – desember!

 

Navn: Bhanu Kaushal

Alder: 27

Bosted: Trondheim

Studerer: Praktisk pedagogikk

Bhanu er månedens mentor fordi hun er ryddig og utrolig god til å planlegge. Vi på kontoret setter stor pris på hvor god hun er til å holde oss oppdaterte underveis i prosessen. Bhanu er en flink og ivrig mentor. Hun gjennomfører masse skype undervisning, og har før jul tatt på seg mange quick fix oppdrag. Vi får i tillegg stadig tilbakemeldinger om at hun er svært fleksibel når det kommer til elevene og familiene sine. Hurra for deg, Bhanu!

Intervju med Bhanu:

 

  • Hva motiverer deg som Mentor?

Elevene selv og deres potensiale er veldig motiverende, i tillegg til den relevante praksisen arbeidet gir for min egen del, med tanke på at jeg skal bli lærer. Min erfaring er at elever har en tendens til å undervurdere seg selv, spesielt hvis de har opplevd lite mestring i et fag. Dermed er det motiverende å se fremgangen deres og den lærelysten og mestringsfølelsen den fører til!

  • Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jobben har først og fremst gjort meg i stand til å gjenkjenne tegn på frustrasjon og identifisere atferd som utløses av å være demotivert og ha lav selvfølelse i et fag. Jobben har også gitt meg mange gode verktøy, erfaringer, tips og triks som er nyttige i undervisningssammenheng.

  • Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Eleven som jeg har hatt mitt lengste undervisningsforløpet med, fikk jeg både en veldig god relasjon med, i tillegg til at den faglige fremgangen var mye høyere enn forventet. Hun gikk opp to karakterer i faget, og ble i tillegg mye mer interessert i fagområdet. Både den gode relasjonen og den faglige prestasjonen opplevde jeg som en stor suksess!

Privatundervisning fra MentorNorge

Vi hjelper dere å gjenfinne skolegleden! Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp for alle aldre og på alle nivå, online eller fysisk. Ønsker dere å finne ut om privatundervisning kan være noe for dere? Les mer om privatundervisning fra MentorNorge her.

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Skriv dig op og få de nyeste blogindlæg på mail. I den første mail du får, kan du vælge de emner, som interesserer lige netop dig.