Månedens Mentor - desember

Vi vil gratulere Bhanu som månedens Mentor – desember!

 

Navn: Bhanu Kaushal

Alder: 27

Bosted: Trondheim

Studerer: Praktisk pedagogikk

Bhanu er månedens mentor fordi hun er ryddig og utrolig god til å planlegge. Vi på kontoret setter stor pris på hvor god hun er til å holde oss oppdaterte underveis i prosessen. Bhanu er en flink og ivrig mentor. Hun gjennomfører masse skype undervisning, og har før jul tatt på seg mange quick fix oppdrag. Vi får i tillegg stadig tilbakemeldinger om at hun er svært fleksibel når det kommer til elevene og familiene sine. Hurra for deg, Bhanu!

Intervju med Bhanu:

 

  • Hva motiverer deg som Mentor?

Elevene selv og deres potensiale er veldig motiverende, i tillegg til den relevante praksisen arbeidet gir for min egen del, med tanke på at jeg skal bli lærer. Min erfaring er at elever har en tendens til å undervurdere seg selv, spesielt hvis de har opplevd lite mestring i et fag. Dermed er det motiverende å se fremgangen deres og den lærelysten og mestringsfølelsen den fører til!

  • Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jobben har først og fremst gjort meg i stand til å gjenkjenne tegn på frustrasjon og identifisere atferd som utløses av å være demotivert og ha lav selvfølelse i et fag. Jobben har også gitt meg mange gode verktøy, erfaringer, tips og triks som er nyttige i undervisningssammenheng.

  • Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Eleven som jeg har hatt mitt lengste undervisningsforløpet med, fikk jeg både en veldig god relasjon med, i tillegg til at den faglige fremgangen var mye høyere enn forventet. Hun gikk opp to karakterer i faget, og ble i tillegg mye mer interessert i fagområdet. Både den gode relasjonen og den faglige prestasjonen opplevde jeg som en stor suksess!

Privatundervisning fra MentorNorge

Vi hjelper dere å gjenfinne skolegleden! Vi tilbyr privatundervisning og leksehjelp for alle aldre og på alle nivå, online eller fysisk. Ønsker dere å finne ut om privatundervisning kan være noe for dere? Les mer om privatundervisning fra MentorNorge her.

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge