Månedens mentor - August

Navn: Frøydis Røstad Augdal

Alder: 22

Bosted: Oslo

Studerer: Bachelor i spesialpedagogikk

Vi i administrasjonen kjenner Frøydis som en som tar oppdrag på strak arm; hun er et skikkelig ja-menneske. Hun har til og med takket ja til et oppdrag som var på samme dag! Av familiene og elevene sine blir hun beskrevet som ”magisk bra” - en person med genuin interesse og faglig dyktighet. Frøydis er skikkelig flink og får utrolig mange gode tilbakemeldinger. Hurra for deg!

Hva motiverer deg som Mentor?

Det ligger mye motivasjon i å se at elevene mestrer nye utfordringer og utvikler seg faglig, og å få oppleve at eleven opplever mestring og motiveres videre av egne oppnåelser. Det er ren motivasjon å kunne jobbe med noe man trives med, se hvor stor påvirkning den jobben man gjør kan ha på en elev, og føle at jobben som Mentor er viktig.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Jobben som Mentor har gitt meg erfaringer som jeg absolutt kommer til å ha nytte av i både nå i studiene, og videre i arbeidslivet. Som spesialpedagogikkstudent får jeg alltid høre i forelesninger hvor viktig bl.a. tidlig innsats og motivasjon er for en elevs faglige utvikling. Det å få muligheten til å oppleve dette i praksis i jobben som Mentor, parallelt med studiene har gitt meg en mye bredere og dypere forståelse av pensum, noe som igjen hjelper meg i jobben min som Mentor.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Utenom det å bli kåret til månedens Mentor, tror jeg det er tilbakemeldingene som kommer fra foreldrene eller eleven, både underveis og etter et forløp. Når disse tilbakemeldingene bekrefter det jeg som Mentor føler vi har klart å oppnå sammen som Mentor og elev, gir det en stor følelse av at forløpet har vært en suksess.

Privatundervisning fra MentorNorge

Gjennom skreddersydd privatundervisning skaper vi lærelyst og mestringsfølelse. Faglige hull tettes med god oppfølging og et stort læringsutbytte. Les mer om privatundervisning med en mentor her.

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge