Månedens Mentor - April!

Vi vil gratulere Lina som månedens Mentor – April!

Lina fortjener å bli æret med «månedens Mentor» tittel i april for hennes aktive innsats med QuickFix og Can do-attitude. Lina er fleksibel, strukturert og super flink til å følger opp elevene sine. Hurra for deg, Lina!

Navn: Lina Tran

Alder: 18

Bosted: Oslo

Studerer: Realfag, VGS


Hva motiverer deg som Mentor?

Muligheten til å inntre rollen som lærer og formidle matte på kreative måter, samt muligheten til å se hvordan solid kunnskap bygger opp faglig motivasjon og suksess hos elever.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

Rollen som mentor har gjort meg mer bevisst på mine kommunikasjonsevner og dermed tillatt meg muligheten til å bli flinkere i formidling, relasjonsbygging, time management og opptre mer profesjonelt. Det mest betydningsfulle for meg er det at jeg kan observere og forstå ulike læreprosesser hos elevene, og dermed trekke den erfaringen videre inn i arbeidslivet senere.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Å bli kåret som Månedens Mentor! Det viser hvor mye jeg har jobbet og innsatsen min.

Skreddersydd privatundervisning fra MentorNorge

Vi tilbyr skreddersydd privatundervisning i alle fag og på alle nivå. Du kan lese mer om motiverende privatundervisning med en mentor her. Ikke nøl med å ta kontakt. Vi tilbyr alle en uforpliktende og gratis kartleggingstime. 

Kvadratisk Blå bakgrunn 1000px

MentorNorge

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Skriv dig op og få de nyeste blogindlæg på mail. I den første mail du får, kan du vælge de emner, som interesserer lige netop dig.