Månedens Mentor - November 2019

Vi grat­ulerer Robin som måne­dens men­tor november 2019!

Robin er en herlig fyr med et smil som sitter løs og klokketro på sine elever. Han er relativt ny hos oss, men har allerede tatt på seg flere oppdrag. Han er positiv, veldig ryddig og kjempeflink til å bruke kalenderen – noe fagveilederne setter stort pris på! Hurra for han!

Navn: Robin Aasegg Araya
Alder: 27 år
Bosted: Oslo
Studerer: Lektor i realfag

Hva motiverer deg som Mentor?

Det som motiverer meg som mentor er et ønske om å vekke en interesse i fag som elever synes er utfordrende. Jeg motiveres særlig av de små «aha-øyeblikkene», når en elev plutselig forstår noe som virket nesten umulig tidligere.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?

I jobben som mentor har jeg fått innblikk i hvordan jeg kan tilpasse og tilrettelegge undervisningen for elever med ulikt utgangspunkt og nivå.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?

Da jeg fikk melding fra en av elevene mine som kunne fortelle at han hadde fått toppkarakter på eksamen i et fag vi hadde jobbet mye med sammen. Faget virket vanskelig til å begynne med, men det var veldig givende å observere hvordan motivasjonen kom etter hvert, som følge av mestringsfølelse.

Privatundervisning fra MentorNorge

Skreddersydd privatundervisning gir gode faglige resulater. Vi tilbyr undervisning i alle fag og på alle nivå. Ønsker dere et større læringsutbytte og hjelp med å tette faglige hull? Les mer om skreddersydd privatundervisning fra MentorNorge her.

LOGO

MentorNorge