Vi anbefaler onlineundervisning Ofte spurt - Covid-19

Månedens mentor - Juni 2021

Mnds mentorm

Vi grat­ulerer Aslak som måne­dens men­tor i juni 2021!

Aslak er kåret som månedens mentor i juni fordi han er en utrolig dyktig mentor, som virkelig har vært god på å ta vare på elevene sine dette rare skoleåret. Tilbakemeldingene fra elevene hans er både at han har vært en god lærer og støtte i fagene, men også lagt ned mye energi i å hjelpe dem med å få gode studievaner på hjemmeskole. Hipp hipp for deg, Aslak!

Navn: Aslak Hellevik
Alder:
19 år
Bosted:
Oslo
Studerer:
Akkurat ferdig med VGS

Hva motiverer deg som Mentor?
Det som motiverer meg mest er å se hvordan hjelpen jeg gir elevene kan gjøre at de blir mer selvsikre og fornøyde med seg selv. Når elevene tydelig er stolte over seg selv etter ha klart å nå et mål eller løse en oppgave de tidligere ikke fikk til har skole gått fra å være kjedelig til noe som kan være gøy – og det er da jeg også har det mest gøy på jobb.

Hvordan har jobben som Mentor påvirket deg?
Jobben som mentor har gitt meg et dypere innblikk i hvordan alle mennesker er forskjellige, har forskjellige styrker, og forskjellige utgangspunkt. Dette har gitt meg nye perspektiver som påvirker livet mitt utenfor jobben på en positiv måte. Jobben har også hjulpet meg med å ta vare på kunnskapen jeg har fra tidligere. Særlig spanskkunnskapen min er jeg glad for å kunne opprettholde og forbedre gjennom denne jobben, for den hadde jeg nok ellers fort mistet.

Hva synes du er din største suksessopplevelse hittil?
Min største suksessopplevelse må være en elev jeg har hatt lenge, og hovedsakelig hjulpet med spansk. Eleven gikk fra å henge langt etter i spansken, til å nå være blant de beste i klassen sin. Suksessen ligger derimot mest i motivasjonen eleven fikk til å lære spansk etter hvert som vi fikk tettet kunnskapshullene. Når eleven hadde det mer og mer gøy med å knekke kodene i språket og fikk til å bruke det mer i praksis ble det også veldig gøy for meg å undervise i det. Undervisningen føltes også mer ut som et samarbeid mellom meg og eleven der vi begge hadde samme mål, noe som gjorde det gøy å dra på jobb.


LOGO MØRKBLÅ

MentorNorge

Kom i gang her

3 gode grunner til å velge MentorNorge

Infograf prosenter new
Infograf tall new 2
Infograf soyler new

Skal vi hjelpe dere også?


Vi kontakter deg innen 24 timer - ingen forpliktelse!

Merk: vi tar kun vare på dine opplysninger dersom du opprettes som kunde.