bupropion sr 150 mg once a day ativan side effects depression ativan side effects hot flashes clofazimine 50 mg capsule

Slik fungerer leksehjelp med en privatlærer

Phone icon

1. Behovsavklaring

Å finne rett privatlærer til dere er en oppgave vi tar på alvor. Vi lytter til deres ønsker, og sammen med en fagveileder skreddersyr vi leksehjelpen på bakgrunn av deres behov og mål. Slik sørger vi for et tilpasset privatundervisningsforløp.

Two siluets icon

2. Den rette privatlæreren

Privatundervisning er en personlig tjeneste! Vi finner derfor den rette mentor (privatlærer) til deres barn med utgangspunkt i både faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Leksehjelpsmagien kan begynne

Vi avholder en gratis kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter setter vi i gang med fast leksehjelp; hos dere, eller over nett!

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Utvelgelsesprosessen

Omtalt i:
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo

For å sikre at vi gir landets beste privatundervisning, er kvalitetssikringen av Mentorene vår høyeste prioritet. Derfor har vi også bransjens mest krevende og omfattende utvelgelsesprosess.

Dersom vi finner din søknad interessant, og du imøtekommer våre faglige krav, vil du bli invitert på intervju. Der blir du testet på det sosiale, det faglige og evnen til å formidle. Du får i tillegg bryne deg på en faglig/pedagogisk caseoppgave.

Alle nye Mentorer blir satt opp på en innledende, obligatorisk workshop.  Her får man opplæring i formidling, motivasjon og får vite alt det praktiske rundt mentorjobben. Etter dette vil du løpende bli invitert til nye workshops hvor formålet er å bli enda dyktigere og dele nyttige erfaringer man har fått i rollen som mentor.