ativan ativan ativan ativan side effects depression amitriptyline 50 mg tab udl ativan side effects hot flashes fexofenadine 120 mg tablet in hindi

Slik fungerer leksehjelp med en privatlærer

Phone icon

1. Behovsavklaring

Å finne rett privatlærer til dere er en oppgave vi tar på alvor. Vi lytter til deres ønsker, og sammen med en fagveileder skreddersyr vi leksehjelpen på bakgrunn av deres behov og mål. Slik sørger vi for et tilpasset privatundervisningsforløp.

Two siluets icon

2. Den rette privatlæreren

Privatundervisning er en personlig tjeneste! Vi finner derfor den rette mentor (privatlærer) til deres barn med utgangspunkt i både faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Leksehjelpsmagien kan begynne

Vi avholder en gratis kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter setter vi i gang med fast leksehjelp; hos dere, eller over nett!

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Andre foreldre sier

MentorNorge har hjulpet mer enn 4000 familier i Norge.
Hør om opplevelsene med skreddersydd leksehjelp fra et lite utvalg av de mange fornøyde familiene nedenfor.
Du kan se videoer, lese sitater og flotte anmeldelser som våre familier har gitt oss på TrustPilot

"Caroline har hatt noen bra timer med mentoren sin, Kristoffer, før en matteprøve. Hun er veldig fornøyd! Takk for god oppfølging!"

Emmanuelle Kernen, mor til Caroline

"Strålende fornøyd med mentor Daniel fra MentorNorge . Han er skikkelig flink, og Silje har fått merkbar fremgang. Læreren hennes på skolen har også kommentert fremgangen og gitt henne lekser på det høyeste nivået i den klassen. Vi tror faktisk mentor Daniel er sjelden flink, og tipper han vil nå langt i sin arbeidskarriere."

Mor til Silje

"Vi er kjempefornøyd med mentor Nora. Miriam får bedre karakterer, har blitt langt tryggere i faget og Miriam selv er svært fornøyd med undervisningen hun får. Mor sier at de er i “lykkerus”!"

Sissel Pettersen, mor til Miriam

"Vår sønn hadde strøket muntlig eksamen i Tysk på videregående skole for snart 2 år siden. Det var det eneste faget som gjenstod før han fikk gyldig vitnesbyrd og kunne søke høyere utdannelse. Han var skoletrett og umotivert og vi var redde for at kan kom til å gi helt opp. Han hadde meldt seg opp som privatist 2 ganger, men forsøkte ikke engang å gå opp – fordi han visste/trodde at han ikke kom til å klare det. For det å lese på egen hånd maktet han tydeligvis ikke, selv med bistand fra søsken og mor og far. Som siste utvei meldte vi ham på et «minikurs» med 20 timer hos Mentor Norge. Og bra var det! For da ble han endelig motivert til å gjøre noe. Og han stod! Mange takk til engasjerende og tålmodig lærer, og for bra system for oppfølging av fremdrift. Dette kan vi anbefale til andre som enten sliter med å stå i det hele tatt, eller som ønsker å forbedre karakterene sine."

Harald Lindbäck, far til Magnus

Vil du høre mer om privat leksehjelp?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt i løpet av 24 timer. Det er naturligvis helt uforpliktende!