Slik fungerer det

Phone icon

1. Behovsavklaring

Vi lytter til deres behov, og sammen med en fagveileder finner vi den løsningen som passer aller best for dere.

Two siluets icon

2. Den rette matchen

Vi finner den rette mentor til deres barn med utgangspunkt i faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Magien kan begynne

Vi avholder en kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter kan vi begynne.

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Gikk fra 2 til 4 i matte på ett år

Omtalt i:
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo

Familier i hele Norge opplever krevende situasjoner i forbindelse med barnas leksearbeid. Mange av dem har nå valgt å finne en privat leksehjelp til barna. Å få hjelp av en annen enn mor eller far, og gjerne en som er litt nærmere en selv i alder, kan gjøre underverker for motivasjonen. Familien Kjellid i Oslo er en av de som har valgt å skaffe en Mentor til barna.

Legg igjen ditt telefonnummer nedenfor, eller registrer deg i dag på MentorNorge, for å høre mer om leksehjelp, og få en gratis og uforpliktende prøvetime.

«Amalie og Daniel var svært skeptisk til mentor i begynnelsen, eller som Daniel uttrykte det: «Jeg ville ikke ha noen mattepsykolog». De var også skeptiske til å bruke deler av fritiden sin på enda mer skole. Da Christiane kom hjem til oss på prøvetime ble de overbevist om det motsatte.  De forstod raskt at leksehjelp ville gjøre fagene både enklere og morsommere.»

Christiane bidro med å fjerne Amalie og Daniels såkalte «mattesperre». Hun tok i bruk ulike beregningsmetoder og forklaringsmodeller som satte matte inn i en hverdagslig sammenheng. Dette førte til at barna endelig forstod hvorfor de kom frem til det svaret de gjorde. Matte ble fattbart, og det ble plutselig litt morsommere. Det står klart for Ragnhild hva som er fordelene med privatundervisning.

«Gjennom mentorforløpet har det skjedd store endringer både hjemme og i skolehverdagen. Kontaktlærer har også bemerket vesentlige endringer hos dem begge. Både Daniel og Amalie er blitt mer delaktige og engasjerte i timene, og de faktiske resultatene fra prøvene har oversteget alle våre forventninger. Amalie har steget fra karakteren 2 til 4 i matte dette året! Nå etterspør barna mentor fra høsten av, og vi håper selvsagt at Christiane er klar for et nytt semester og nye fokusområder. Nå behersker de tross alt store deler av matten.»

 

Amalie har steget fra karakteren 2 til 4 i matte dette året!

Ragnhild Kjellid, mor til Amalie og Daniel

Christiane og Amalie jobber med lekser

Christiane og Amalie jobber med lekser

Det er ikke bare familien Kjellid som får mye ut av mentorordningen. Mentor Christiane, som til daglig studerer veterinærmedisin, mener at privatundervisning er like gunstig for den som underviser:

«Å være mentor er en svært givende og fleksibel deltidsjobb. Jeg har fagene friskt i minnet og kan ta i bruk egne evner for å gjøre en elev bedre utrustet til sin studiehverdag. Mine pedagogiske evner har også hatt en oppadgående kurve det siste året. Det merker jeg både gjennom nye mentorforløp samt egen studiehverdag. Vi har kollokviegrupper på skolen der vi går gjennom ulike emner, og det har vist seg å være lønnsomt med litt erfaring fra privatundervisning da jeg til stadighet blir utfordret til å forklare ting på nye måter. Når man i tillegg er så heldig at man kan jobbe med elever i et helt år, som jeg i dette tilfellet har med Amalie, vil man lettere kunne følge dem opp og være vitne til elevens fremgang og utvikling. Det føles godt å kunne gjøre en forskjell. Det er ingenting som å dra på jobb og komme hjem igjen med følelsen av at noen har nådd målet sitt. Da har jeg også nådd mitt.»

Med mer enn 1200 mentorer er MentorNorge landets største tilbyder av leksehjelp. Det vil si at vi kan finne en mentor som passer ditt barn sine behov. Våre mentorer er rekruttert blant landets dyktigste studenter og har fått opplæring i motivasjon og formidling. De vet viktigheten av å utnytte potensialet på skolebenken, slik at barn og ungdom stiller bedre forberedt til videre studier.

Legg igjen ditt telefonnummer nedenfor, eller registrer deg i dag på MentorNorge, for å høre mer om leksehjelp, og få en gratis og uforpliktende kartleggingstime.

Vil du lære mer om privatundervisning i matematikk? Les mer på våre fagsider om privatundervisning her:

Matematikk

Vil du høre mer?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt i løpet av 24 timer. Det er naturligvis helt uforpliktende!