ativan side effects depression ativan ativan ativan doxycycline 100mg how many times a day clofazimine 50 mg capsule duloxetine 20 mg efectos secundarios

Slik fungerer leksehjelp med en privatlærer

Phone icon

1. Behovsavklaring

Å finne rett privatlærer til dere er en oppgave vi tar på alvor. Vi lytter til deres ønsker, og sammen med en fagveileder skreddersyr vi leksehjelpen på bakgrunn av deres behov og mål. Slik sørger vi for et tilpasset privatundervisningsforløp.

Two siluets icon

2. Den rette privatlæreren

Privatundervisning er en personlig tjeneste! Vi finner derfor den rette mentor (privatlærer) til deres barn med utgangspunkt i både faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Leksehjelpsmagien kan begynne

Vi avholder en gratis kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter setter vi i gang med fast leksehjelp; hos dere, eller over nett!

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Privatundervisning og leksehjelp i fransk

Privatundervisning og leksehjelp i fransk

Fortsatt bruker vi begreper fra fransk så å si daglig (har du noen gang svart på en RSVP, en Répondez s’il vous plait?

I dag er det flere elever som velger fransk en tidligere; av forskjellige grunner. Det første er kanskje at fransk er et av verdens vakreste språk. Selv om til og med franskmenn erkjenner at det er engelsk som i dag er verdensspråket, har ikke fransk mistet sin tidligere innflytelse og posisjon i verden. Språket snakkes av godt og vel 500 millioner mennesker, hvorav 220 mill. av disse har det som morsmål, fordelt på fire kontinenter. Omfanget av det franske språket trenger ikke være det som motiverer deg for å lære det. De fleste elever som begynner med fransk har som mål å kunne bruke språket på ferie i Frankrike. Man vil forstå uttrykk innen film, mote og gastronomi, og kunne lese noen av tidenes største litterære verk på originalspråket.

Det er på fransk veldig stor forskjell på skriftlig og muntlig språk. Store deler av mange ord uttales ikke. Grunnen til denne forskjellen er at kong Frans I i 1539 avskaffet latin og innførte fransk som offisielt, juridisk språk. Strenge regler fulgte, og den fransken man skriver i dag er nesten identisk med den fra 1500-tallet. Når du behersker fransk kan du (nesten) like lett lese en roman fra 1600 som fra 2000.

Privatundervisning og leksehjelp i fransk på ungdomsskolen

Når ordforrådet og forståelsen er liten vil det være vanskelig å løse problemer alene. Og et problem kommer sjelden alene! Språket består av mye. Derfor vil det å få leksehjelp eller privatundervisning av noen som snakker fransk bidra til å løse ikke bare ett, men mange problemer. Når man begynner med fransk er det viktig å raskt få gode rutiner på å gjøre lekser.

Vi hjelper gjerne til med fransken, for eksempel kan vi bistå med:

 • Gloser
 • Grammatikk
 • Lesing og skriving

 

Privatundervisning og leksehjelp i fransk på videregående

Privatundervisning og leksehjelp på videregående vil hjelpe eleven å forstå de mer kompliserte sidene av språket, noe som er vanskelig å forklare en stor gruppe. Hvor mye man lærer, avhenger selvfølgelig også av hva man allerede kan, og vi har alle huller i kunnskapene våre. Derfor vil elever på dette nivået ha utfordringer med forskjellige ting. En vanlig utfordring er at jo dypere man går i språket, jo vanskeligere blir det å forstå, og man trenger grundige forklaringer. Da er det fint med litt privatundervisning!

På videregående hjelper vi gjerne med:

 • Gramatikk
 • Lesing og skriving
 • Tekstanalyse
 • Oppbygging av tekster
 • Kulturell og historisk forståelse
 • Repetisjon av grunnleggende regler

Kom i gang

Trenger dere hjelp med skolearbeid og lekser?

Kontakt oss

Leksehjelp som inspirerer barn og unge!

Privat leksehjelp i hjemmet

 • Test av personlig læringsstil
 • Fortløpende målsetting og motivasjon
 • Rapport etter hver økt

Din mentor er nøye utvalgt

Det faglige skal naturligvis være på topp. Derfor har alle våre mentorer toppkarakterer, men det er like viktig å være god til å lære fra seg. Alle våre mentorer er screenet og testet, både for faglige og pedagogiske evner. Vi velger kun de beste. Deretter går de alle gjennom vår interne utdannelse, som sikrer ditt barn leksehjelp av høyeste kvalitet.

Vi matcher deres nye mentor ut fra det faglige, pedagogikk, personlighet, geografi, erfaring og fritidsinteresser. Dere har samme underviser hver gang. Det skaper trygghet. Vi har 1.200 undervisere, og har derfor forutsetningene på plass for å finne den helt rette mentor til dere og deres behov.

MentorOnline

Vil du høre mer om privat leksehjelp?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt i løpet av 24 timer. Det er naturligvis helt uforpliktende!