bupropion sr 150 mg once a day amitriptyline 50 mg tab udl ativan side effects depression doxycycline 100mg how many times a day

Slik fungerer leksehjelp med en privatlærer

Phone icon

1. Behovsavklaring

Å finne rett privatlærer til dere er en oppgave vi tar på alvor. Vi lytter til deres ønsker, og sammen med en fagveileder skreddersyr vi leksehjelpen på bakgrunn av deres behov og mål. Slik sørger vi for et tilpasset privatundervisningsforløp.

Two siluets icon

2. Den rette privatlæreren

Privatundervisning er en personlig tjeneste! Vi finner derfor den rette mentor (privatlærer) til deres barn med utgangspunkt i både faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Leksehjelpsmagien kan begynne

Vi avholder en gratis kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter setter vi i gang med fast leksehjelp; hos dere, eller over nett!

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Familien Kjellid

Klikk på knappen nedenfor for å høre mer om privat leksehjelp, og få en gratis kartleggingstime.

Familier i hele Norge opplever krevende situasjoner i forbindelse med barnas leksearbeid. Mange av dem har nå valgt å finne en privat leksehjelp til barna. Å få hjelp av annen enn mor eller far, og gjerne en som er litt nærmere en selv i alder, kan gjøre underverker for motivasjonen. Familien Kjellid i Oslo er en av de som har valgt å skaffe en Mentor til barna.

Amalie og Daniel var svært skeptisk til mentor i begynnelsen, eller som Daniel uttrykte det: “Jeg ville ikke ha noen mattepsykolog”. De var også skeptiske til å bruke deler av fritiden sin på enda mer skole. Da Christiane kom hjem til oss på prøvetime ble de overbevist om det motsatte.  De forstod raskt at leksehjelp ville gjøre fagene både enklere og morsommere.”

Christiane bidro med å fjerne Amalie og Daniels såkalte «mattesperre». Hun tok i bruk ulike utregningsmetoder og forklaringsmodeller, og satte matte i en hverdagslig sammenheng. Dette førte til at barna endelig forstod hvorfor de kom frem til svaret de gjorde. Matte ble fattbart, og det ble plutselig litt morsommere. Det står klart for Ragnhild hva som er fordelene med privatundervisning.

“Gjennom mentorforløpet har det skjedd store endringer både hjemme og i skolehverdagen. Kontaktlærer har også bemerket vesentlige endringer hos dem begge. Både Daniel og Amalie er blitt mer delaktige og engasjerte i timene, og de faktiske resultatene fra prøvene har oversteget alle våre forventninger. Amalie har steget fra karakteren 2 til 4 i matte dette året! Nå etterspør barna mentor fra høsten av, og vi håper selvsagt at Christiane er klar for et nytt semester og nye fokusområder. Nå behersker de tross alt store deler av matten.”

Amalie har steget fra karakteren 2 til 4 i matte dette året!
Ragnhild Kjellid, mor til Amalie og Daniel

Det er ikke bare familien Kjellid som får mye ut av mentorordningen. Mentor Christiane, som til daglig studerer veterinærmedisin, mener at privatundervisning er like gunstig for den som underviser:

«Å være mentor er en svært givende og fleksibel deltidsjobb. Jeg har fagene friskt i minnet og kan ta i bruk egne evner for å gjøre en elev bedre utrustet til sin studiehverdag. Mine pedagogiske evner har også hatt en oppadgående kurve det siste året. Det merker jeg både gjennom nye mentorforløp samt egen studiehverdag. Vi har kollokviegrupper på skolen der vi går gjennom ulike emner, og det har vist seg å være lønnsomt med litt erfaring fra privatundervisning da jeg til stadighet blir utfordret til å forklare ting på nye måter. Når man i tillegg er så heldig at man kan jobbe med elever i et helt år, som jeg i dette tilfellet har med Amalie, vil man lettere kunne følge dem opp og være vitne til elevens fremgang og utvikling. Det føles godt å kunne gjøre en forskjell. Det er ingenting som å dra på jobb og komme hjem igjen med følelsen av at noen har nådd målet sitt. Da har jeg også nådd mitt.»

Med mer enn 800 mentorer er MentorNorge landets største tilbyder av leksehjelp. Det vil si at vi kan finne en mentor som passer ditt barn sine behov. Våre mentorer er rekruttert blant landets dyktigste studenter og har fått opplæring i motivasjon og formidling. De vet viktigheten av å utnytte potensialet på skolebenken, slik at barn og ungdom stiller bedre forberedt til videre studier.

Comments

comments

Vi er omtalt i:
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo
media_logo

Vil du høre mer?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt i løpet av 24 timer. Det er naturligvis helt uforpliktende!