zolpidem online senza ricetta duloxetine 20 mg efectos secundarios ativan ativan ativan bupropion sr 150 mg once a day doxycycline 100mg how many times a day

Slik fungerer leksehjelp med en privatlærer

Phone icon

1. Behovsavklaring

Å finne rett privatlærer til dere er en oppgave vi tar på alvor. Vi lytter til deres ønsker, og sammen med en fagveileder skreddersyr vi leksehjelpen på bakgrunn av deres behov og mål. Slik sørger vi for et tilpasset privatundervisningsforløp.

Two siluets icon

2. Den rette privatlæreren

Privatundervisning er en personlig tjeneste! Vi finner derfor den rette mentor (privatlærer) til deres barn med utgangspunkt i både faglig nivå, pedagogiske evner og personlighet.

Books icon

3. Leksehjelpsmagien kan begynne

Vi avholder en gratis kartleggingstime hjemme hos dere, hvor vi sammen legger en plan for forløpet. Deretter setter vi i gang med fast leksehjelp; hos dere, eller over nett!

Kom i gang
Vurderer du privatundervisning?
Ane Tenge, Fagveileder Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Vi tilbyr en kostnadsfri og uforpliktende
kartleggingstime. Hør om mulighetene i ditt område.
Bli kontaktet av en veileder i løpet av 24 timer
Få tips og triks til en bedre skolegang
Ja takk! Jeg er:

Meld på nyhetsbrev

Privatundervisning og leksehjelp i Engelsk

Privatundervisning og leksehjelp i Engelsk

Overalt ser vi engelsk: på reklameskilt, på TV, på produkter vi kjøper. Man kan ikke unngå å påvirkes av det. Selv om norsk språkråd fortviler over trenden som muligens setter norsk språk i fare finnes det mye positivt i denne spredningen: det gjør engelsk lettere å lære.

Privatundervisning i engelsk på barneskolenivå

Barn elsker å lære språk; gjør det på en morsom måte! Det viktigste er å legge et godt grunnlag. Start med de grunnleggende tingene, og ta dem med når man beveger seg videre. Repetisjon er viktig. Også på barneskolen er det nyttig å utsette eleven for språket gjennom blant annet film. De forstår alltid noe, og hjernen bruker all informasjon den har for å forstå mer.

For å skape en mestringsfølelse i faget er det viktig å repetere mye. Når eleven kan svare føler han/hun seg bedre. Skynd dere langsomt. Det er også en idé å spille spill på engelsk. Hvis eleven har det gøy, og til og med vinner, vil det knyttes en mestringsfølelse også til språket. Ting vi synes er morsomme føler vi som regel at vi mestrer.

Vi hjelper gjerne til med:

 • Uttale
 • Lesing
 • Grammatikk

Privatundervisning og leksehjelp i engelsk på ungdomsskolen

På ungdomsskolen begynner man å skrive lengre tekster, og bruker språket på en helt annen måte. Det er viktig at grunnlaget sitter og stadig blir repetert. Når det gjelder det språklige, er det særlig viktig å fokusere på verbbøyning. På engelsk bøyer man som kjent også etter person (I am, you are) og dette tar lang tid å lære seg. Pugg verbenes fulle bøyning.

 • Lesing og uttale
 • Grammatikk
 • Oppgaveskriving

Privatundervisning og leksehjelp i engelsk på videregående

På videregående forventes det et høyt nivå i engelsk. Da er det viktig at man har de grunnleggende tingene på plass, for det er de små, dumme feilene som trekker veldig mye ned. Ved å sjekke at hvert eneste verb er bøyd riktig, kan man heve karakteren mye. Det er også viktig å passe på at man oppfyller kompetansekravene i faget; de er ikke bare språklige! Man skal også ha kunnskap om engelsk litteratur (kultur generelt), historie og utbredelse.

Samtidig som det forventes et veldig høyt nivå på språket, er det også forventinger knyttet til det språket sier, altså retorikken. På videregående skal man skrive argumenterende tekster, og da forventes det at også argumentasjonen er god. Dette er vanskelig for mange. I tillegg blir rettingen strengere; man slipper ikke unna med de samme feilene som man gjorde på ungdomsskolen, og små, slurvete feil trekker mye ned.

 • Lesing og uttale
 • Grammatikk og analyse
 • Argumenterende skriving
 • Litteratur, historie og samfunn på engelsk

Kom i gang

Trenger dere hjelp med skolearbeid og lekser?

Kontakt oss

Leksehjelp som inspirerer barn og unge!

Privat leksehjelp i hjemmet

 • Test av personlig læringsstil
 • Fortløpende målsetting og motivasjon
 • Rapport etter hver økt

Din mentor er nøye utvalgt

Det faglige skal naturligvis være på topp. Derfor har alle våre mentorer toppkarakterer, men det er like viktig å være god til å lære fra seg. Alle våre mentorer er screenet og testet, både for faglige og pedagogiske evner. Vi velger kun de beste. Deretter går de alle gjennom vår interne utdannelse, som sikrer ditt barn leksehjelp av høyeste kvalitet.

Vi matcher deres nye mentor ut fra det faglige, pedagogikk, personlighet, geografi, erfaring og fritidsinteresser. Dere har samme underviser hver gang. Det skaper trygghet. Vi har 1.200 undervisere, og har derfor forutsetningene på plass for å finne den helt rette mentor til dere og deres behov.

MentorOnline

Vil du høre mer om privat leksehjelp?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt i løpet av 24 timer. Det er naturligvis helt uforpliktende!